Maatregelen i.v.m. Corona Crisis

CYAN Kringloop heeft de nodige maatregelen getroffen in verband met de Corona crisis en zijn voorlopig beperkt open. We doen dit zolang de Rijksoverheid en het RIVM dit toelaten. Daarnaast houden we strikt de situatie van dag tot dag en soms van uur tot uur in de gaten.

Onze openingstijden zijn doordeweeks van dinsdag tot vrijdag van 13:00 tot 17:00 aangepast en dus beperkt open. Op zaterdag zijn we zoals gewoonlijk van 10:00 tot 17:00 uur open. Door de beperkte openingstijden houden we de hoeveelheid mensen in de winkel goed in de gaten. Mocht het te druk worden vragen we klanten vriendelijk even buiten te wachten.

Medewerkers en vrijwilligers die zich niet lekker voelen en/of zich in de risico groep bevinden blijven thuis. Daarnaast hebben we ook te maken met vrijwilligers en medewerkers die voor hun kinderen thuis moeten blijven en niet kunnen werken. 

Klanten en medewerkers dienen minimaal 1,5 meter afstand te houden. Onze ruim opgezette winkel van 1000m2 mag volgens de norm 100 klanten (10m2 per klant) hebben. Mederwerkers houden echter de hoeveelheid klanten constant in gaten en bij meer dan 50 klanten in de winkel voeren we een actief deur beleid in.Medewerkers kunnen op elk moment de winkel sluiten. 

Bij de kassa draagt de kassa medewerker handschoenen die regelmatig vervangen worden. Er is een plexiglas scherm geplaatst en er is een afscheiding van 1,5 meter gemaakt. Bovendien wordt contant geld niet direct aangenomen. De voorkeur gaat uit naar (contatloos) pinnen. De pinautomaat wordt regelmatig schoongemaakt.

We houden we de winkel schoon door o.a. de hand contactpunten regelmatig te ontsmetten zodat onze klanten en medewerkers zo veilig mogelijk kunnen shoppen en werken. De coffee corner is natuurlijk wel gesloten.

We houden de situatie van dag tot dag in de gaten en houden u op de hoogte. Voor verdere maatregelen zie foto!

Natuurlijk gaan onze harten, gebeden en gedachten uit naar de ouderen, zieken, hard werkende zorgmedewerkers, ondernemers en leiders in dit land die het zwaar hebben en moeilijke keuzes moeten maken. Heel veel sterkte en wijsheid!

Onze ophaalservice en ontruimingen zijn (met de nodige veiligheidsmaatregelen) nog steeds beschikbaar. Klik hier om te checken hoe dat werkt. 

Heeft u geen last van (lichte) griep verschijnselen? Heeft u opeens tijd over en toe aan kringloop? Dan bent u van harte welkom in CYAN Kringloop aan het Nijverheidsplein 2D in Heerhugowaard. 

Groeten van het CYAN Kringloop team!

25-03-2020