Ontruimingen

CYAN Kringloop Heerhugowaard helpt je graag bij het ontruimen van je (huur)woning of bedrijfspand. Je kunt een afspraak met ons maken via het onderstaande web formulier of je kan ons tijdens openingstijden bellen (085-4881450) om de tweedehands goederen gratis bij je thuis op te laten halen.

Ontruimingen

De goederen die we bij je ophalen mogen niet (zwaar) beschadigd zijn. Klink hier de innamevoorwaarden. Eigenlijk is de vraag: kunnen deze artikelen een tweede leven krijgen binnen de kringloop? De chauffeur kan in overleg met het kantoor eventuele vieze of kapotte artikelen die niet verkoopbaar zijn afkeuren; de kringloop is tenslotte geen grofvuildienst. In dat geval kun je het grofvuil van de gemeente bellen om het mee te laten nemen. (Zie hier de website van de Gemeentewerf Heerhugowaard.)

De chauffeurs gaan uiteraard uiterst voorzichtig om met je spullen in je woning. Maar als je twijfelt of een artikel zonder schade naar beneden komt, dan is het raadzaam om het zelf naar buiten te begeleiden of neer te zetten. Het ophalen van deze artikelen is gratis voor de regio Heerhugowaard.

Zie hier de innamevoorwaarden